SCHOOL VOOR EMOTIONELE INTELLIGENTIE 

Creëer een betere wereld door te leren hoe emotionele intelligentie het verschil maakt

Opleiding Lichaamswerk

Ben je als Coach of (proces)Begeleider op zoek naar hoe je mensen (ook kinderen) begeleidt om beter naar het lichaam te luisteren, signalen in het lichaam te gaan leren herkennen en werkvormen te hanteren waarin door middel van lichaamsoefeningen en introspectie getracht wordt de geestelijke en lichamelijke gezondheid te verbeteren.

 

Doel
Deelnemers krijgen stapsgewijs inzicht in hoe zij de methode bij lichaamswerk kunnen gebruiken om het fysieke, mentale en enegetische proces te begeleiden en ondergaan. De 4 dagdelen bestaan uit een theoristisch en praktisch gedeelte. 

 

Deelname opleiding

De cursus is open voor intrinsiek gemotiveerde coaches van alle disciplines die bekend zijn met o.a. mindfulness, yoga, meditatie en visualisatie oefeningen en zich aangetrokken voelen tot de lichaamswerk methode in begeleiding van hun eigen werk, dan wel als methodiek en begeleiding binnen coaching.

 

De deelnemers moeten bereid zijn om op zichzelf de lichaamswerk methode toe te passen. Zo ervaart hij/zij hoe het voelt. Door dit zelf te beleven, kan de coach zich beter inleven in het fysieke, mentale en energetische proces van de coachee.

 

Voorwaarde deelname

  • Jouw verhaal vooraf opsturen naar info@EQcompany.com met een motivatie voor je deelname aan deze opleiding

  • Actief kunnen luisteren en niet gelijk reageren

  • Oefeningen ondergaan vanuit een niet-oordelende vorm

 

In lichaamswerk leer en begeleidt je de ander hoe hartritme, ademhaling en dieper voelen van invloed zijn op het lichaam. Je leert hoe je de ideale samenhang kunt genereren tussen het lijf, het hart en gedachten waarbij men stress reduceert, creatiever gaat denken en met een mentale helderheid persoonlijke oplossingen toegankelijker zullen worden.

 

Belangrijke onderdelen van het lichaamswerk zijn ademhalingsoefeningen, inspannings- ontladings- ontspanningsoefeningen en visualisatieoefeningen.

Paarden zijn de ideale begeleiders naar binnen toe en geven belangrijke signalen af, over het gebied waarin het proces moet worden begeleidt.

 

 

Belangrijke informatie

 

De module Lichaamswerk bestaat uit 4 modules van 8 dagdelen, waarin je aan het werk gaat met theorie, eigen lichaamswerk, begeleiding van deelnemers en het examen.

Kosten: €172,50 per opleidingsessie

Materiaalkosten: €100,00

 

Bedragen zijn exclusief btw.

Inclusief:

  • drankjes e.d. 

  • examenkosten

Coach: Larissa Gies

Voor een vraag bel naar ons kantoor:

0172 -854525

Een bericht achterlaten kan ook, via onderstaand berichtveld.

 

 

Follow us

Kantoor 

Contact

  • Facebook Black Square
  • Twitter Black Square

Noordeinde 79A 2445 XC

AARLANDERVEEN 

+31 (0) 172 85 45 25

info@eqcompany.com

EQ
Academy

© 1999- 2020  by  EQ Company   -  Gies consultancy  -  BTW -id NL002055602B77 -  K.v.K. 28098701  -  IBAN: NL78INGB0009677082  -  BIC: INGBNL2A

Algemene Voorwaarden - klachten