top of page
AdobeStock_231244146_edited_edited.jpg

Masseren vanuit je Hart

Cursus | Masseren

ENGELSE VLAG.png
Mag ik je aanraken, het zacht maken
Waar het Hard is, het Hart is.

Je kent het waarschijnlijk wel, je wil heel graag vanuit liefde iemand een massage geven, voor verbinding, om iemand te helpen  ontspannen zowel fysiek als mentaal. Je start vol goed moed maar na 10 minuten weet je eigenlijk niet zo goed: hoe nu verder? En je rug doet ook wat zeer van de houding en doe je het wel goed? 

 Met de cursus masseren vanuit je Hart gaan we op reis om je prachtige basistechnieken te leren. De opbouw van een massage, vertrouwen op je handen en je intuïtie, zelf energie opdoen tijdens het geven van de massage. 

Na het volgen van deze cursus kun jij een massage geven van een uur, met een mooie opbouw in intensiteit en energie, kennis van wat je doet en waarom en durf je te vertrouwen op je intuïtie. 

Waardoor het geven van een massage net zon groot cadeau is als het ontvangen van een massage. 

Back Massage_edited.jpg
Lees de ervaringen

 

​“Het enthousiasme en de liefde voor het vak geeft Simone op speelse natuurlijke wijze met dezelfde liefde en enthousiasme door. Een laagdrempelige cursus die voor mij een nieuw inzicht heeft gegeven. Door het geven van een massage met aandacht en gevoel krijg ik zelf nieuwe energie. Voor mij was het even uit hoofd en in het hart.....”

“Hele fijne en goed verzorgde kleinschalige cursus waarbij de basistechnieken van massage aangehaald worden, maar vooral worden ingezet om vanuit aandacht en liefde (dus vanuit je hart) iemand heel fijn te kunnen (aan)raken en masseren.”

Mijn verwachting was gewoon wat basis en dan verder groeien maar het was veel meer dan ik het had verwacht. Van alle massage cursussen die men doet... mag er absoluut niet ontbreken: "Het masseren vanuit je hart."

Super fijne cursus! Veel geleerd en gevoeld onder top begeleiding van Simone en Larissa. Ik kom zeker een keer terug voor een vervolg!

IMG_4648.jpg

Masseren vanuit je Hart 

Geboren vanuit de vraag van mijn cliënten is deze cursus ontwikkeld. Misschien herken jij jezelf wel hierin?  

Ik wil heel graag mijn partner, kinderen, vrienden enz verblijden met een massage maar ik weet eigenlijk niet goed hoe te beginnen, na 10 minuten weet ik niet hoe verder. 

Ik masseer al regelmatig, maar ik zou graag meer technieken willen kunnen toepassen, waardoor ik een nog fijnere massage kan geven. 

Ik ben gediplomeerd masseur maar ik merk dat ik moeite heb met mijn energie bewaken en ik zou graag meer willen vertrouwen op mijn intuïtie en vanuit daar met meer passie masseren. 

Jij weet altijd precies de juiste plekjes te vinden en geen enkele massage bij jou is hetzelfde. Hoe weet je zo te navigeren op het lichaam? 

 Inhoud 

Je leert tijdens deze cursussen:

 • verschillende massage technieken.

 • opbouw van de massage en aandachtspunten.

 • zelfbewustzijn en afstemming.

 • aandacht voor het gebruiken van je lichaamshouding, gronding, het inzetten van je adem.

 • je energie leren voelen (Qi gong en HartMath).

 • je zintuigen gebruiken (aromatherapie en muziek), meditatie en zelfbewustzijn.

 • het creëren van de juiste setting.

Door de kleine deelnemersgroepen, is er veel persoonlijke begeleiding en zullen de programma’s flexibel meebewegen met de vraag, energie en behoefte van de groep.

De kosten voor de cursus, voor de open inschrijving met maximaal zes deelnemers zijn €270,- 

De meest vertrouwde taal die we kennen is
via aanraking 
Volgende data
ENGELSE VLAG.png

Volgende data

 • Leren masseren vanuit je Hart.
  Leren masseren vanuit je Hart.
  di 10 sep
  Aarlanderveen
  10 sep 2024, 19:30 – 24 sep 2024, 22:30
  Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands
  10 sep 2024, 19:30 – 24 sep 2024, 22:30
  Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands
  Wil jij graag leren masseren vanuit je hart? In deze cursus van 3 avonden ga jij leren masseren met aandacht voor jezelf, jouw partner of cliënten.
bottom of page