top of page
Vrouwen bijeenkomst.jpg
Tempel.png

De Vrouwentempel

Food for Mind, Body & Soul.

Lieve Vrouw,

 

Je bent van harte uitgenodigt voor om mee te doen aan één van de middag/avond retraites voor vrouwen.

Alle Vrouwentempel Edities staan in het teken van ont-moeten én van jezelf onderdompelen in rust en sereniteit,  waardoor je jouw emotionele en fysieke gezondheid een boost kunt geven. In de Vrouwentempel creeëren wij die plek waar tijd en ruimte is voor jouw innerlijke verhaal, zodat je jouw lichaamsbewustzijn op een dieper nieveau kunt onderzoeken, ontgrendelen en kunt activeren. Nieuwe nu nog onbewuste processen zullen naar het bewustzijn komen.

Vanuit een steeds grotere vraag naar specifieke vrouwencirkels en ceremonies en rondom vrouwenthema's organiseren wij deze fijne (mini)retraites. Wij kiezen zorgvuldig welke ontspanning, rituelen en ceremonies bijdragen aan de persoonlijke behoefte en groei van vrouwen. We bieden een selectie van mooie ervaringen, die telkens aansluiten op universele vrouwenthema's en je verbinden met het oeroud krachtenveld van vrouwen. 

IMG-20211105-WA0011_edited.jpg
Decorative Shape_edited.png

Over Ons

Een Holistische aanpak.

In onze begeleiding zien wij de mens als één geheel, waarbij alle lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele elementen onlosmakelijk met

elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Voor ons is luisteren naar de signalen uit ons lichaam belangrijk. De diepere lagen te doorvoelen, mee te verbinden, te begrijpen en te respecteren.

Larissa vanuit haar werk als Coach in bewustzijn en emotionele intelligentie & Simone als Massage therapeut en lichaamsgericht werken.

Onze ‘down to earth’ opvoeding en scholing, maar ook onze interesses in het holistische en spirituele hebben ertoe geleid dat we deze bijzondere retraite hebben kunnen ontwikkelen. 

IMG_7780.JPG
Decorative Shape

Waarom vrouwen?
Vrouwelijke energie is meer naar binnen gericht.


Het nodigt ons dus uit om zacht, rustig, zelfzorgend, sensueel en ontvankelijk te zijn. Centraal staat steeds diepe ontspanning en herstel van je mentale, fysieke en emotionele zelf. Hierdoor kom je in een dieper contact met jezelf, je zakt lekker in je lichaam en je hart opent zich voor wat er in je gebeurt. In de Vrouwentempel wordt altijd een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid gecreëerd. Zo kun jij alle aspecten van wat vrouw zijn betekend, helemaal laten ontluiken en onderzoeken.

Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een diep ontspannen gevoel. Voor en door vrouwen ontwikkeld en begeleid. 

Wil jij jezelf op onderliggende lagen onderzoeken?

Tijd om jezelf van die (manlijke en stoere) stand af te halen en de overleefstand even te resetten. De zachtheid en jouw ware vrouwelijkheid toelaten, werkt het beste met en tussen andere vrouwen. Hoe spannend dat voor sommige vrouwen ook kan zijn. Het is liefdevol, krachtig, versterkend en helend om met alleen vrouwen samen te komen. Tijd voor jezelf, om je dieper te verbinden met jezelf- te ervaren, voor en door vrouwen met elkaar.

 

Alle Vrouwentempel Edities zul je ervaren als “thuiskomen en een warm bad”. Het samen zijn met alleen vrouwen biedt ook een fijne basis voor diepe ontspanning, onderzoeken en het letterlijk durven blootleggen van jezelf.

AANMELDEN

Adenda

 • De Vrouwentempel
  De Vrouwentempel
  vr 15 mrt
  Aarlanderveen
  15 mrt 2024 14:00 – 22:00
  Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland
  Kom je verbinden met jezelf, ervaar mooie rituelen en ceremonies in diepe ontspanning in de veilige bedding met andere vrouwen.
 • Holistische Retreat voor vrouwen (3 daagse Journey of a Lifetime)
  Holistische Retreat voor vrouwen (3 daagse Journey of a Lifetime)
  za 18 mei
  Aarlanderveen
  18 mei 2024 14:00 – 20 mei 2024 14:00
  Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland
  Voel je soms dat je gevangen zit in je eigen gedachten? Dat je hoofd overuren maakt terwijl je verlangt naar rust, een diepere verbinding met jezelf in een klein select gezelschap? Wij bieden je die plek waar je even kunt ontsnappen en thuis kunt komen in je lichaam en vrede voelen in je hart.
bottom of page