Stenen
Tempel.png

De Vrouwentempel

Lieve Vrouw,

 

Je bent van harte uitgenodigt voor om mee te doen aan één van de middag/avond retraites voor vrouwen.

Alle Vrouwentempel Edities staan in het teken van ont-moeten én van jezelf onderdompelen in rust en sereniteit,  waardoor je jouw emotionele en fysieke gezondheid een boost kunt geven. In de Vrouwentempel creeëren wij die plek waar tijd en ruimte is voor jouw innerlijke verhaal, zodat je jouw lichaamsbewustzijn op een dieper nieveau kunt onderzoeken, ontgrendelen en kunt activeren. Nieuwe nu nog onbewuste processen zullen naar het bewustzijn komen.

Vanuit een steeds grotere vraag naar specifieke vrouwencirkels en ceremonies en rondom vrouwenthema's organiseer ik samen met een andere vrouw deze fijne mini-retraites. Wij kiezen zorgvuldig welke ontspan rituelen en ceremonies bijdragen aan de persoonlijke groei van vrouwen. We bieden een selectie van mooie ervaringen aan, die telkens aansluiten op universele vrouwenthema's en je verbinden met het oeroud krachtenveld van vrouwen. 

Ons aanbod

Spa Wellness & Soul Retreat


Cacao Ceremonie, Reiniging Ritueel, Inner fire (opgieting), Lomi Tempel Massage, Sound Healing, Mediatie, Sharing is caring,

de 7 Elementen van vrouw zijn, Klankschalen,

Licht sauna,

Tuks Stoombad

en Lichaamswerk.

Volle Maan & Cacao Ceremonie

Hartsverbinding via de cacaoboon als plantmedicijn die je hart opent en je meeneemt in diepe verbondenheid met dankbaarheid en liefde. 

Inclusief Volle Maan meditatie,

Volle Maan kuidenthee, een smudge veer als cadeutje voor je eigen ceremonie thuis. 

 

Verbonden Ademsessie 

In een kleine intieme sessie gaan we door middel van Holotropisch ademwerk (verbonden adenhaling) diep ons lichaam in. Deze pure en biologische cacao uit Peru wordt gebruikt als een hartopenend medicijn om veilig te ontwaken in een dieper bewustzijn en innerlijke genezing te ervaren.

IMG-20211105-WA0011_edited.jpg
Decorative Shape_edited.png

Over Ons

Een Holistische aanpak.

In onze begeleiding zien wij de mens als één geheel, waarbij alle lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele elementen onlosmakelijk met

elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Voor ons is luisteren naar de signalen uit ons lichaam belangrijk. De diepere lagen te doorvoelen, mee te verbinden, te begrijpen en te respecteren.

Larissa vanuit haar werk als Coach in bewustzijn en emotionele intelligentie & Simone als Massage therapeut en lichaamsgericht werken.

Onze ‘down to earth’ opvoeding en scholing, maar ook onze interesses in het holistische en spirituele hebben ertoe geleid dat we deze bijzondere retraite hebben kunnen ontwikkelen. 

IMG_7780.JPG
Decorative Shape

Waarom vrouwen?
Vrouwelijke energie is meer naar binnen gericht.


Het nodigt ons dus uit om zacht, rustig, zelfzorgend, sensueel en ontvankelijk te zijn. Centraal staat steeds diepe ontspanning. Hierdoor kom je in een dieper contact met jezelf, je zakt lekker in je lichaam en je hart opent zich voor wat er in je gebeurt. In de Vrouwentempel wordt zo een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid gecreëerd. Zo kun jij alle aspecten van wat vrouw zijn betekend, helemaal laten ontluiken en onderzoeken.

Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een diep ontspannen gevoel. Voor en door vrouwen ontwikkeld en begeleid. 

Wil jij jezelf op onderliggende lagen onderzoeken?

Jouw ware vrouwelijkheid toelaten werkt het beste met en tussen andere vrouwen. Hoe spannend dat voor sommige vrouwen ook kan zijn. Het is krachtig, versterkend en helend om met alleen vrouwen samen te komen. Tijd voor jezelf, om je dieper te verbinden met jezelf- te ervaren, voor en door vrouwen met elkaar.

 

Alle Vrouwentempel Edities zul je ervaren als “thuiskomen” en als een “warm bad”. Het samen zijn met alleen vrouwen biedt ook een fijne basis voor diepe ontspanning, onderzoeken en het letterlijk durven blootleggen van jezelf.

 

Deze Spa Wellness & Soul Retreat  is food for Mind, Body & Soul.

 

Adenda

  • Maan & Cacao Ceremonie
    Maan & Cacao Ceremonie
    Registratie gesloten