top of page
Qigong ~ Hout Element serie (5x)  (VOL)
Qigong ~ Hout Element serie (5x)  (VOL)

ma 18 mrt

|

Aarlanderveen

Qigong ~ Hout Element serie (5x) (VOL)

De lente staat voor de ochtend, jeugd en een nieuw begin. Het is tijd om over te gaan van yin naar yang energie. De winterslaap is voorbij en de natuur wordt weer wakker.

Date, time and location

18 mrt 2024, 20:00 – 15 apr 2024, 21:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

Guests

About the event

In deze 5 serie van Qigong gaan we  met een vaste groep een mooie vijf elementen Qigong serie volgen. Elke maandag avond komen we samen in Het Buitenhuis voor een sessie van 1,5 uur. In deze sessies ervaar je een combinatie van Qigong, thaise yogamassage, zelfmassage Tao Yin, ademtechnieken en meditaties. 

Deze reeks is VOL maar in de Vuur reeks zijn nog plekjes! 

Vijf elementen Qigong is wat de Chinezen een ‘interne kunst’ noemen. Het is een methode om de energiebanen in het lichaam te openen en de organen te harmoniseren en concentreren, zodat de vitaliteit en energie wordt versterkt.

Hierdoor wordt lichaam en de geest versterkt, voel je je fitter en flexibeler. 

Het element Hout zal in deze lente editie extra aandacht krijgen omdat dit element, hoort bij de lenteperiode.  Naast het lichamelijk aandacht geven aan het houtelement (lever en galblaas meridianen) zullen we ook delen wat het hout element en de daar bijbehorende emoties voor jou kan betekenen. 

Samen zetten we een fijne energie neer waarin we met elkaar verbinden in energie, zodat de lessen een serie worden waarin we met elkaar kunnen groeien in de oefeningen. Met elke week een stukje herhaling, vernieuwing en verdieping in de practice. 

Om de vredieping in te kunnen worden jullie ook ondersteund met video materiaal voor thuis met oefeningen, dit is echter geen voorwaarde voor deelname. 

Als het hout element gezond is, is er felxibiliteit en vreekracht in je zenuwstelsel en bewegingen. Er is speelsheid en helderheid in denken,  voelen en groeien. 

Door het fysieke aspect maar ook de vertraging en verstilling kunnen deze sessies een positief effect hebben op: Rug-, nek- schouderklachten, stijfheid, vermoeidheid, hoge bloeddruk en versnelde hartslag maar ook mentale klachten zoals stress, slaapproblemen, depressie, burn-out en concentratieproblemen. 

Qigong sessies: elke maandag avond 20 - 21:30

Periode:  18 maart - 15 april 

Extra: video ondersteuning met oefeningen voor thuis 

Aantrekken: kleding waarin je makkelijk beweegt 

Voor deze 5 reeks betaal je : € 90,-  

Na aanmelding (kies voor contant betalen in het betalingsscherm) daarna ontvang je van mij een tikkie voor het bedrag en is jouw plekje officieel gereserveerd. En zie ik je 18 maart voor de eerste sessie van deze reeks. 

Reserve your spot

  • Qigong ~ Water element serie

    Dit ticket is voor de Qigong ~ water element serie 5 lessen van 1,5 uur

    € 90,00

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page