top of page
Qigong ~ Vuur Element serie (5x)
Qigong ~ Vuur Element serie (5x)

do 16 mei

|

Aarlanderveen

Qigong ~ Vuur Element serie (5x)

Het vuurelement vertegenwoordigt overvloed en volle wasdom. Dit element is verbonden met de energie van maar liefst 4 organen, waarvan je hart het meest centraal staat.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Date, time and location

16 mei 2024, 20:00 – 13 jun 2024, 21:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

Guests

About the event

In deze 5 serie van Qigong gaan we  met een vaste groep een mooie vijf elementen Qigong serie volgen. Elke donderdag avond komen we samen in Het Buitenhuis voor een sessie van 1,5 uur. In deze sessies ervaar je een combinatie van Qigong, thaise yogamassage, zelfmassage Tao Yin, ademtechnieken en meditaties. 

Vijf elementen Qigong is wat de Chinezen een ‘interne kunst’ noemen. Het is een methode om de energiebanen in het lichaam te openen en de organen te harmoniseren en concentreren, zodat de vitaliteit en energie wordt versterkt.

Hierdoor wordt lichaam en de geest versterkt, voel je je fitter en flexibeler. 

Het element Vuur zal in deze zomer editie extra aandacht krijgen omdat dit element, hoort bij de zomerperiode.  Naast het lichamelijk aandacht geven aan het vuurelement (hart, dunne darm, pericard en de 3 voudig verwarmer) zullen we ook delen wat jouw hart je te vertellen heeft en hoe jij je vuur gezond en in balans kunt houden. 

Samen zetten we een fijne energie neer waarin we met elkaar verbinden in energie, zodat de lessen een serie worden waarin we met elkaar kunnen groeien in de oefeningen. Met elke week een stukje herhaling, vernieuwing en verdieping in de practice. 

Om de vredieping in te kunnen worden jullie ook ondersteund met video materiaal voor thuis met oefeningen, dit is echter geen voorwaarde voor deelname. 

Als het vuur element gezond is, voel je je verbonden met het leven om je heen en jezelf. Je straalt van binnenuit en de mensen om je heen voelen zicht gekoesterd, gezien en verwarmd. 

Door het fysieke aspect maar ook de vertraging en verstilling kunnen deze sessies een positief effect hebben op: Rug-, nek- schouderklachten, stijfheid, vermoeidheid, hoge bloeddruk en versnelde hartslag maar ook mentale klachten zoals stress, slaapproblemen, depressie, burn-out en concentratieproblemen. 

Qigong sessies: elke donderdag avond 20 - 21:30

Periode:  16 mei - 13 juni 

Extra: video ondersteuning met oefeningen voor thuis 

Aantrekken: kleding waarin je makkelijk beweegt 

Voor deze 5 reeks betaal je : € 90,-  

Na aanmelding (kies voor contant betalen in het betalingsscherm) daarna ontvang je van mij een tikkie voor het bedrag en is jouw plekje officieel gereserveerd. En zie ik je 16 mei voor de eerste sessie van deze reeks. 

Voor vragen: 06-24404321

Groetjes, Simone

Reserve your spot

  • Qigong ~ Water element serie

    Dit ticket is voor de Qigong ~ water element serie 5 lessen van 1,5 uur

    € 90,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page