top of page
 Ademwerk - Ademcirkel - Breathwork
 Ademwerk - Ademcirkel - Breathwork

wo 08 feb

|

Aarlanderveen

Ademwerk - Ademcirkel - Breathwork

De Ademcirkel komt dit jaar ook maandelijks op de agenda. De Ademcirkel helpt je op diepe lagen jezelf helemaal op te schonen van spanning, oude ballast, en toxische energie, in hoofd, hart en lijf. In deze Ademcirkel neem ik je mee in een helende ademtechniek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Date, time and location

08 feb 2023, 19:30 – 21:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Guests

About the event

Even een momentje 'op adem' komen door een paar keer diep te zuchten is al een vorm van ademwerk. Het helpt je te kalmeren, te ontstressen in de hectiek van de dag, of brengt het je juist een hele andere kijk op jouw situatie.

In deze Ademcirkel nemen we de tijd en ruimte om te vertragen en af te stemmen op ons zelf en onze adem. Ik neem je mee in een anders dan andere ademhalingscycles, waardoor je diep in contact komt met jezelf. 

Het gaat je helpen om de opgeslagen energie, die horen bij spanning of oude weg gedrukte gevoelens naar de oppervlakkte te brengen. Je creeert daarom ruimte in je emotionele en energetische lichaam waardoor je kunt transformeren naar meer licht en liefde.  

"Na de Ademcirkel voelde ik een ongekende ruimte ontstaan in mijn lichaam en daarme ook in mijn hoofd. Woorden schieten te kort om het te kunnen duiden. Fantastisch!!"

Deze dynamische ademtechniek heeft een psychedelisch effect, dit betekent dat je een ander dan bekend bewustzijn kunt ervaren. In deze diepe bewustzijnstaat ontstaan inzichten die je anders niet voor mogelijk had gehad. Inzichten in bepaalde klachten of levensvragen. Je bent sterker in contact met je innerlijk weten, dit helpt je om stress om te vormen tot inzichten en veranderingen. 

"Zo in verbinding met mezelf, met mijn lichaam, ik voel de verbinding met mijn hele zijn. Iedere ademhaling een stuk vrijer en lichter. Dankjewel voor deze fijne ervaring". 

In de Adem Ceremonie gaan we de adem therapeutisch inzetten om:

 • je te helpen openen en je te bevrijden van druk en spanning,
 • emotionele blokkades of vastgezette trauma’s in je lichaam op te lossen,
 • energie beter door je letterlijk te laat stromen,
 • je te helen van oude pijn en blessures,
 • rust te vinden in een overprikkelde geest,
 • te transformeren naar een volgende demensie.

Een onderdeel van ons helingsproces is het creëren van verbinding met jezelf.

Adem is leven. 

De manier waarop we ademen weerspiegelt wie we zijn. Vaak staan we er niet bij stil hoe belangrijk een goede ademhaling is voor je gezondheid.  De verbonden ademhaling is een zachte, gemengde techniek waarbij we de pauzes de in- en uitademing weglaten. Hiermee ga je op reis door je lichaam, je wordt hierbij ondersteund door fijne muziek, maar ook klankschalen en shamanistische instrumenten. 

Tijdens de sessie word je liefdevol begeleid in het proces, daarnaast helpen we je beter in verbinding met je lichaam te komen door een zachte drukpunten ondersteuning en reiki. Hierdoor zal de ademhaling nog voller en dieper worden. 

Een ademcirkel is een persoonlijke reis naar binnen. Deze ceremonie zal elk individu naar zijn of haar eigen unieke ervaring leiden; het zal je verbinden met de aangeboren wijsheid van je lichaam. Je zult je lichter, helderder en openhartiger voelen, in verbinding met jouw levensenergie.

Losse deelname aan de Ademcirkel kost: €55,-

Start 19:30 tot 22:30 uur.

Strippenkaart

Koop je een strippenkaart van onze BIG FIVE in het Buitenhuis betaal je nu: €189,-

i.p.v. €215,- Je bespaart €25,00

 • 1x Ademcirkel 
 • 1x Cacao Ceremonie 
 • 1x Yoga Nidra 
 • 1x Yin Yoga 
 • 1x Ecstatic Dance 

Na aanmelding heb je jouw plek gereserveerd. Je ontvangt een betaalverzoek van €15,- ter bevestiging van je reservering. Het resterende bedrag mag je op de dag zelf contant meenemen.

We organiseren het hele jaar door regelmatig Ademcirkels, maar we doen het ook in combinatie met de Cacao Ceremonie. Kijk voor meer informatie op onze agenda. 

Welke voorbereiding is belangrijk:

Zorg dat je minimaal 1.5 uur voor de Adem Ceremonie niet meer gegeten hebt. 

Liefst ook niet te zwaar. Het ademt niet fijn met een te volle maag. 

(Lees hier voor meer informatie over contra indicaties bij Ademwerk)

Mocht je nog vragen hebben, laat dan even van je horen. 

Liefs Larissa

Mbl. 06 5589 5494

Share this event

bottom of page