IMG_20211020_170745_edited.jpg
Tempel.png

De Vrouwentempel

Volle Maan & Cacao Ceremonie

Lieve Vrouw,

Wil jij kennismaken de krachtige energie van de Godin van de hemel en het best bewaarde geheim van chocolade?

Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies.

Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen zoals de Olmeken, Izapan, Maya, Tolteken, Azteken en Inca's. In de cacao zit tryptofaan deze stof geeft je serotonine gehalte een boost waardoor je je blij en vrolijker kan voelen, ook nog na de ceremonie.

 

Naast deze emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn en ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat allerlei essentiële mineralen als ijzer en koper, die nodig zijn voor stofwisselingsprocessen en een optimaal zuurstofgehalte in ons bloed. Zo bevat rauwe cacao flink wat magnesium, wat belangrijk is voor je hersenen, je stofwisseling en je immuunsysteem.


Deze Ceremonie is dus een mooi liefdevol cadeau van moeder natuur voor jou.

De zuivere Cacao verbindt je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. Fijne meditatie en muziek ondersteunt je in jouw reis naar binnen toe en zal je geest verstillen. De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig. De energie van de Volle Maan is krachtig en versterkt alles in je leven, jouw verlangens, jouw emoties, jouw creativiteit en intuïtie.


Deze Ceremonie helpt je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen. Het is een poort naar emotionele en spirituele transformatie.