Magirooms.png
Choco Bliss PLant medicijn.png

Voor Avonturiers

Psilohuasca - Journey of the Soul

Gedicht "Op Reis"
Jarenlang was ik op reis, nooit echt een thuis. Vaak wel een plek waar ik dan weer wat langer bleef, omdat het zo liep of de wind me daarheen dreef. Nooit voelde ik me alleen en toch miste ik altijd wat. Telkens een nieuw avontuur voor me, telkens achter me weer een gat. Wat is het wat ik hier kom doen? Wat waarom en hoe? Toen ging ik op reis in mijzelf, steeds diepere lagen naar binnen toe. Toen plant medicijn een nieuw avontuur, met antwoorden op zielsniveau, onbeschrijfelijk mooi en puur.

Het plant medicijn bracht mij verder, voorbij welk vliegtuig ooit kon.

En zo reis ik regelmatig voorbij de maan, voorbij de zon.

 

Larissa Gies

IMG_20180108_101210.jpg

Op Reis

​Ik kan er uren over blijven vertellen, maar dat doe ik niet. Deze pagina is voor jou. 

 

Om te ontdekken dat je niet in een vliegtuig of een auto hoeft te stappen om op reis te kunnen gaan.

 

Waar we altijd het avontuur in verre landen hebben gezocht, misschien wel met bestemming onbekend, is nu de tijd aangekomen om een hele nieuwe manier van reizen te ontdekken. Wil jij een reis maken in emotionele en spirituele groei? Een andere dan andere reis, namelijk de reis naar binnen toe?

 

Dan is dit de bestemming die past bij jou. 

 

Elke avonturier heeft altijd net dat beetje lef en nieuwsgierigheid in zich om die stap te maken. Voel jij dat het tijd is om de reis naar binnen toe te maken? Ben je nieuwsgierig en voel je dat dit niet voor niets op jouw pad komt?

 

Dan is deze reis de reis om te maken. En, dan ben ik graag jouw gids. Laat mij jou de weg wijzen naar de poort van jouw ziel. Daarin vindt je de diepe connectie met je hart en zal deze jou naar vele mooie bestemmingen brengen. 

Choco Bliss
Decorative Shape

Journey of the Soul

In deze plantmedicijn ceremonie gebruik ik 

Pure rauwe Cacao & Choco Bliss. 

De prachtige kruidige choco bonbons hebben een bijzondere samenstelling van planten. De actieve stoffen zijn: psilocybine van truffel, een MAO-remmer en de Cacao in samenwerking met de kruiden. De MAO-remmer bestaat uit de Caapi plant, die ook de Spirit van moeder Ayahuasca bevat.  Met deze samenstelling van Truffel, kruiden en pure cacao ervaren de meeste reizigers deze magische bonbons als het zachte en vriendelijke zusje van de Ayahuasca. 

Deze bijzondere samenstelling wordt ervaren als een hartopener en geneesmiddel voor de ziel.

 

Daarom heet deze Ceremonie "Journey of the Soul". 

 

Een reis vol inzichten die je verder helpen op jouw pad. Zie deze plant medicijn als jouw gids naar emotionele en spirituele groei. 

"Ik voelde en snapte ineens de
universele kracht van liefde"

Waarom plant medicijn?

Wil je de portaal naar je ziel openen en in contact komen met je ware zelf?

 

Plant medicijnen kunnen je meenemen op een diepe innerlijke reis waarin je krijgt wat je nodig hebt.

Deze manier van bewustzijns reizen is een unieke manier om ons lichaam en onze geest te reinigen van oude ballast, die we in de loop van ons leven hebben opgebouwd. Zo worden er tijdens de ceremonie diepe inzichten verkregen en kan heling plaatsvinden.

 

Vaak creëert de ceremonie een mindset verandering.

 

De plant medicijn ceremonies werken vaak veel dieper dan de Westerse therapie vormen die wij hier kennen. Je kunt zeggen dat plant medicijn werkt vanuit je eigen diepste kern, terwijl therapie van buitenaf komt.

Enkele van de ervaringen zijn wanneer je je één voelt met alles om je heen. Dat je langzaam reist door de verschillende dimensies, werelden en kosmische lagen.

 

Als je daar een glimp van opvangt tijdens je reis, zul je nooit meer op dezelfde manier door het leven gaan.

Je zult meer acceptatie en meer respect hebben voor de dingen zoals ze zijn, ook je pijn en trauma's.

 
Choco Bliss - Journey of the Soul
Datum en tijd is op aanvraag.
Aarlanderveen
Welkom op de pagina waar je je kunt aanmelden voor jouw Psilohuasca reis. Op deze pagina vind je de informatie over de voorbereidingen en jouw aanmelding.