SCHOOL VOOR EMOTIONELE INTELLIGENTIE 

Creëer een betere wereld door te leren hoe emotionele intelligentie het verschil maakt

Welkom bij de HRM Academy

De HRM Academy biedt drie opleidingen waarbij paarden worden ingezet. De opleiding Paardencoach bieden wij aan in zowel Nederland als Ibiza. Klik op onderstaande opleiding voor meer informatie.

De HRM Academy leert je 

Coachen met paarden 

(Equine Assissted Development)

Opleiding Paardencoach NL

6 daagse opleiding tot paardencoach in Nederland. Twee keer per jaar start er een groep. Als de opleiding vol is kom je op de wachtlijst. Er is bij iedere Paardencoach opleidiing altijd een nulmeting na een voorafgaande kennismaking bij de paarden, waarbij de resultaten worden gebruikt als uitgangspunt voor je ontwikkelplan. 

Opleiding Paardencoach Ibiza

8 daagse opleiding tot paardencoach in Ibiza. In 2019 is de opleiding van 20 tot 27 april. In deze all-inclusive 8 daagse reis leer je alle principes van paardencoaching en hoe je deze kunt inzetten bij het coachen en trainen van volwassenen en kinderen. Mindfulness met paarden en HeartMath is ook inbegrepen. Kortom een week vol ontwikkeling, groei, lichaamswerk én ontspanning.

Verdiepingsdagen voor Paardencoaches (Ibiza en NL)

Speciaal voor de paardencoaches die op zoek zijn naar verdieping in hun werk, zich (verder) willen specialiseren op het gebied van individuele coaching van:

  • kinderen,

  • volwassenen,

  • teams,

De diepte in en uitgebreidere en effectieve technieken en tools? ​

EQ

ACADEMY

Follow us

  • Facebook Black Square
  • Twitter Black Square
  • Google+ Black Square
  • Blogger Basic Black

Kantoor 

Noordeinde 79A 2445 XC

AARLANDERVEEN 

+31 (0) 172 85 45 25

info@eqcompany.com

Contact

open
24/7

© 1999- 2019  by  EQ Company   -  Gies consultancy  -  BTW nummer: 183417343B01  -  K.v.K. 28098701  -  IBAN: NL78INGB0009677082  -  BIC: INGBNL2A

Algemene Voorwaarden - klachten