top of page
Qigong ~ Water Element serie (5x)
Qigong ~ Water Element serie (5x)

ma 08 jan

|

Aarlanderveen

Qigong ~ Water Element serie (5x)

"Wees als Water" Krachtig maar Zacht, Stevig maar Liefdevol, Sterk maar Flexibel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Date, time and location

08 jan 2024, 20:00 – 05 feb 2024, 21:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

Guests

About the event

In deze 5 serie van Qigong gaan we  met een vaste groep een mooie vijf elementen Qigong serie volgen. Elke maandag avond komen we samen in Het Buitenhuis voor een sessie van 1,5 uur. In deze sessies ervaar je een combinatie van Qigong, thaise yogamassage, zelfmassage Tao Yin, ademtechnieken en meditaties. 

Vijf elementen Qigong is wat de Chinezen een ‘interne kunst’ noemen. Het is een methode om de energiebanen in het lichaam te openen en de organen te harmoniseren en concentreren, zodat de vitaliteit en energie wordt versterkt.

Hierdoor wordt lichaam en de geest versterkt, voel je je fitter en flexibeler. 

Het element water zal in deze winter editie extra aandacht krijgen omdat dit element, hoort bij de winterperiode.  Naast het lichamelijk aandacht geven aan het waterelement (nieren en blaas meridianen) zullen we ook delen wat het water element voor jou kan betekenen. 

Wijsheid van het water. 

Samen zetten we een fijne energie neer waarin we met elkaar verbinden in energie, zodat de lessen een serie worden waarin we met elkaar kunnen groeien in de oefeningen. Met elke week een stukje herhaling, vernieuwing en verdieping in de practice. 

Om de vredieping in te kunnen worden jullie ook ondersteund met video materiaal voor thuis met oefeningen, dit is echter geen voorwaarde voor deelname. 

Door het fysieke aspect maar ook de vertraging en verstilling kunnen deze sessies een positief effect hebben op: Rug-, nek- schouderklachten, stijfheid, vermoeidheid, hoge bloeddruk en versnelde hartslag maar ook mentale klachten zoals stress, slaapproblemen, depressie, burn-out en concentratieproblemen. 

Qigong sessies: elke maandag avond 20 - 21:30

Periode:  8 januari - 5 februari

Extra: video ondersteuning met oefeningen voor thuis 

Aantrekken: kleding waarin je makkelijk beweegt 

Voor deze 5 reeks betaal je : € 90,-  

na aanmedling ontvang je van mij een tikkie voor het bedrag en is jouw plekje officieel gereserveerd. En zie ik je 5 januari voor de eerste sessie van deze reeks. 

Reserve your spot

  • Qigong ~ Water element serie

    Dit ticket is voor de Qigong ~ water element serie 5 lessen van 1,5 uur

    € 90,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share this event

bottom of page