top of page
Qigong ~ Aarde Element serie (5x)
Qigong ~ Aarde Element serie (5x)

do 05 sep

|

Aarlanderveen

Qigong ~ Aarde Element serie (5x)

Aarde staat voor structuur, stevigheid, veiligheid, rust en goede voeding. Met beide voeten de grond staan. Het is ons fundament. We putten kracht uit de aarde en zetten dit om in energie, door er gegrond en stevig op te staan maar ook letterlijk de voeding uit de aarde tot ons te nemen.

Date, time and location

05 sep 2024, 20:00 – 21:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

Guests

About the event

In deze 5 serie van Qigong gaan we  met een vaste groep een mooie vijf elementen Qigong serie volgen. Elke donderdag avond komen we samen in Het Buitenhuis voor een sessie van 1,5 uur. In deze sessies ervaar je een combinatie van Qigong, thaise yogamassage, zelfmassage Tao Yin, ademtechnieken en meditaties. 

Vijf elementen Qigong is wat de Chinezen een ‘interne kunst’ noemen. Het is een methode om de energiebanen in het lichaam te openen en de organen te harmoniseren en concentreren, zodat de vitaliteit en energie wordt versterkt.

Hierdoor wordt lichaam en de geest versterkt, voel je je fitter en flexibeler. 

Het element Aarde  zal in deze nazomer editie extra aandacht krijgen omdat dit element, hoort bij deze periode. 

Wanneer dit element in balans is, ervaren we een gevoel van veiligheid en stabiliteit en voelen we ons kalm en comfortabel in ons lichaam. We staan in verbinding met onszelf en kunnen beter naar binnen kijken en de ervaringen die we opdoen omzetten naar kennis en wijsheid. 

Hierdoor krijgen we zelfvertrouwen en lukt het om gezonde grenzen te stellen, zodat we goed voor onszelf kunnen zorgen. 

Zowel fysiek als mentaal zijn we evenwichtig en de spijsvertering loopt goed.

Samen zetten we een fijne energie neer waarin we met elkaar verbinden in energie, zodat de lessen een serie worden waarin we met elkaar kunnen groeien in de oefeningen. Met elke week een stukje herhaling, vernieuwing en verdieping in de practice. 

Door het fysieke aspect maar ook de vertraging en verstilling kunnen deze sessies een positief effect hebben op: Rug-, nek- schouderklachten, stijfheid, vermoeidheid, hoge bloeddruk en versnelde hartslag maar ook mentale klachten zoals stress, slaapproblemen, depressie, burn-out en concentratieproblemen. 

Qigong sessies: elke donderdag avond 20 - 21:30

Periode:  5 sept  -  3 oktober 

Aantrekken: kleding waarin je makkelijk beweegt 

Voor deze 5 reeks betaal je : € 92,50 

Na aanmelding (kies voor contant betalen in het betalingsscherm) daarna ontvang je van mij een tikkie voor het bedrag en is jouw plekje officieel gereserveerd. En zie ik je 5 september voor de eerste sessie van deze reeks. 

Voor vragen: 06-24404321 

Warme groet, Simone 

Reserve your spot

  • Qigong ~ Aarde element serie

    Dit ticket is voor de Qigong ~ aarde element serie 5 lessen van 1,5 uur

    € 92,50

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page