top of page
De Vrouwentempel Spa Editie
De Vrouwentempel Spa Editie

vr 18 nov

|

Alphen aan den Rijn

De Vrouwentempel Spa Editie

Een heerlijke dag/avond retraite voor vrouwen van vrouwen. Let op, dit is je aanbetaling, hiermee reserveer je jouw plek voor deelname. Na reservering ontvang je per mail bevestiging.

Helaas, maar aanmelding voor deze datum is niet meer mogelijk.
Check beschikbare tickets

Date, time and location

18 nov 2022, 15:00 – 22:30

Alphen aan den Rijn, Kalkovenweg 12, 2401 LK Alphen aan den Rijn, Netherlands

Guests

About the event

De Vrouwentempel is een heerlijke dag/avond retraite in een ruim opgezette privé Spa Wellness in Alphen aan den Rijn. Deze dag is de Spa helemaal exclusief in gebruik door de Vrouwentempel. 

Op deze dag mag je toegeven aan wat je lijf nodig heeft.  Even weg van alle drukte een moment voor jezelf, heerlijk ontspannen en opladen. Ontdek dit unieke belevenisprogramma waarin de Vrouwlijke Sjamanistische rituelen en ceremonies centraal staan. Samen gaan we op reis naar diverse continenten, met fijne meditaties, verwenrituelen, een reinigingsritueel voor lichaam en ziel, Aborigional Ceremonie, Hawaiaanse Lomi Lomi Tempel massage, een Peruaanse cacao ceremonie, Sound healing, Finse Sauna, een fijne meditatie en meer. Vers fruit, lekkere hapjes, water en thee zijn inbegrepen. 

Reserveer nu hier jouw plek. 

Meld je aan met deze code VT11 en je ontvangt een extra korting van €27,- p.p. Je betaald dan €177,-

Reserveer nu d.m.v. aanbetaling. 

Reserve your spot

  • de Vrouwentempel Spa Wellnes

    Dit is jouw aanbetaling voor de alles inclusief - dag retraite. Na ontvangst van de aanbetaling is jouw plek definitief gereserveerd.

    € 47,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share this event

bottom of page