top of page

za 07 jan

|

Aarlanderveen

Cacao Ceremonie & Volle Winter Maan

Deze ceremonie is voor jou, als je jezelf op een dieper niveau wil ontmoeten. Een mooie reis naar binnen toe onder begeleiding van de zuivere en pure Cacao. De Volle Maan het ademwerk en een Shamanistische drum sessie zullen jouw ervaring met de Cacao deze keer extra versterken en ondersteunen.

Registratie voor deze ceremonie is afgesloten, maar gelukkig zijn er nog andere mogelijkheden.
Check hier de data
Cacao Ceremonie & Volle Winter Maan
Cacao Ceremonie & Volle Winter Maan

Datum, tijd en locatie

07 jan 19:30 – 23:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Een krachtige Volle Wintermaan deze keer. Het is haar eerste keer in 2023, dat de Godin van de hemel weer in volle kracht en energie over ons straalt. Een prachtig moment om deze energie te gebruiken bij de Cacao Ceremonie. 

Intenties voor het jaar 2023 uit te spreken, te eren, te visualiseren en te geloven. Deze ceremonie staat in het teken van de vrouwlijke aantrekkingskracht van de aarde, haar boodschap en de Maan als haar partner, haar reflectie en wijsheid. 

Dichtbij Alphen aan den Rijn, centraal gelegen midden in het groene Hart, ligt Het Buitenhuis, een prachtige locatie waar we Cacao Ceremonies met Volle en Nieuwe Maan organiseren.

Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen in de Amazone.

In de cacao zit tryptofaan en deze stof geeft jouw eigen serotonine gehalte een boost waardoor je je ontspannen, blij en vrolijker en relaxed gaat voelen. Ook na de ceremonie is dit nog voelbaar. Naast deze bijzondere emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn er ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem ook nog eens een boost.

"Deze Ceremonie is dus een mooi en liefdevol cadeau van moeder natuur voor jou".

De zuivere Cacao opent je hart en verbind je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. Fijne meditatie en muziek ondersteunt je in jouw reis naar binnen toe en zal je geest verstillen. De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig.

De Maan is de godin van de hemel.

De energie van de Volle Maan is krachtig en versterkt alles in je leven. Jouw verlangens, jouw emoties, jouw creativiteit en intuïtie. Deze Ceremonie helpt je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen. Het is een poort naar emotionele en spirituele transformatie. 

Natuurkracht van Cacao & Maanenergie.

De zachte en mystieke spirit van de cacao plant heeft als werking ons hart te openen. De kracht van de Volle Maan ondersteund de Cacao in het contact maken met jezelf, met de aarde, en wat echt belangrijk is in je leven.

Soms gaat praten niet diep genoeg en wil je los van woorden voelen en ervaren. Deze gouden combinatie neemt je mee in een mooie persoonlijke en innerlijke reis naar je hart.

Wat doet deze magische combinatie voor jou:

  • Beter slapen, juist in de periode van de volle maan,
  • Natuurlijke en zuivere ondersteuning zonder toevoegingen,
  • Een extra boost voor je immuunsysteem,
  • Een diepere spirituele band met jezelf,
  • Het versnellen van de overgang naar de 5e dimensie,
  • Makkelijker loslaten van het ego,
  • Bewustzijnsgroei en waardevolle inzichten in je leven,
  • Het verhogen van je hartfrequentie 
  • Een groter lichaamsbewustzijn,
  • Gevoelens van gronding, kalmte en overgave.

Kosten zijn: €77,-

Inclusief:  

- Cacao Ceremonie

- Geleide meditatie 

- Breathwork (ademwerk) met een heerlijke Secred Sound Healing met Shamanistische drums (je mag zeker je eigen drum meenemen).

- Volle Maan kruidenthee 

- Fruit en ander lekkers voor de sharing circle 

Nog twee cadeautjes voor na de ceremonie:   

- Gratis lidmaatschap op de website van de EQ Academy waarbij je bij volgende ceremonies en bijeenkomsten een ledenkorting ontvangt. 

- Gratis MP4. met een fijne Maan meditatie.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging in de mail met de rest van de informatie.

Leuk als je ook komt, 

Liefs Larissa

De locatie van de Cacao Ceremonie is in Aarlanderveen, dichtbij bij Alphen aan den Rijn.

Check hier andere data 

Deel dit evenement

bottom of page