top of page
Cacao Ceremonie - Dreamflow & Ademcirkel
Cacao Ceremonie - Dreamflow & Ademcirkel

ma 19 dec

|

Noordeinde 79A

Cacao Ceremonie - Dreamflow & Ademcirkel

Speciaal voor degene die niet het weekend kunnen en wel jezelf op een dieper niveau wil ontmoeten. Dan is dit het moment om met begeleiding van de zuivere en pure Cacao een Dreamflow Sound Journey en het Ademwerk dit te gaan ervaring.

Registratie voor deze ceremonie is afgesloten, maar gelukkig zijn er nog andere mogelijkheden.
Check hier de data

Date, time and location

19 dec 2022, 19:00 – 22:30

Noordeinde 79A, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

Guests

About the event

Deze ceremonie is voor jou, als je jezelf op een dieper niveau wil ontmoeten. Een mooie reis naar binnen toe onder begeleiding van de zuivere en pure Cacao én de kracht van je eigen adem en bijzondere muziek.  

Dichtbij Alphen aan den Rijn, centraal gelegen midden in het groene Hart, ligt deze prachtige locatie waar we iedere maand meerdere Cacao Ceremonies organiseren. 

Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen zoals de Olmeken, Izapan, Maya, Tolteken, Azteken en Inca's. En, dat was niet voor niets.

In de cacao zit tryptofaan deze stof geeft je eigen serotonine gehalte een boost waardoor je je ontspannen, blij en vrolijker gaat voelen, ook na de ceremonie is dit nog voelbaar. 

Naast deze bijzondere emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn er ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem een boost. 

Deze Ceremonie is dus een mooi liefdevol cadeau van moeder natuur voor jou. 

De zuivere Cacao opent je hart en verbindt je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. Fijne meditatie en muziek ondersteunt je in jouw reis naar binnen toe en zal je geest verstillen. 

De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig. 

Van de Cacoa gaan we geleidelijk in een Ademcirkel waarin je kunt ervaren hoe bijzonder en krachtig deze twee elkaar versterken.

Het helpt je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen en beter aan te laten sluiten op je eigen ritme en dat van de Aarde. Het is een poort naar emotionele en spirituele transformatie en ongekende ruimte in je lijf.

Voel je dat dit past voor jou?

Ee zijn slechts 6 plekken beschikbaar. 

Kosten zijn: €66,-

Inclusief:

- Meditaties

- Sound Healing

- Breathwork

- Volle Maan thee

Extra:

Een prachtige kleine Maansteen voor op reis.. 

Aanmelding kan alleen via de website:

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging en de rest van de informatie. 

Leuk als je ook komt, 

Liefs Larissa

De locatie van de Cacao Ceremonie is in Aarlanderveen, dichtbij bij Alphen aan den Rijn. Kun je deze keer niet of zitten we vol? 

Check hier andere data 

Share this event

bottom of page