top of page
Freqentie verhogen voor een gezond imuun syteem
Freqentie verhogen voor een gezond imuun syteem

di 23 nov

|

Hippisch Centrum Zeegersloot

Freqentie verhogen voor een gezond imuun syteem

Alles is energie én heeft een frequentie, ook jouw gevoelens en emoties kennen een frequentie. Zo hebben geluk, compassie, dankbaarheid een hogere frequentie dan bijvoorbeeld boosheid of verdriet. In deze workshop leer je hoe je jouw frequentie verhoogd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Date, time and location

23 nov 2021, 13:30 – 14:35

Hippisch Centrum Zeegersloot, Westkanaalweg 17, 2403 NA Alphen aan den Rijn, Nederland

About the event

Hoe werkt ontwikkeling op het gebied van Emotionele Intelligentie?  En waarom gebruikt de EQ Academy paarden?

Wat moet ik mij er dan bij voorstellen en welke toegevoegde waarde heeft dit op mij als ouder, kind, partner, collega, of leidingevende? 

Vaak gaan wij mensen om bij onze kracht te komen handelen op ratio, vele theoretische cursussen volgen, boeken lezen of webinairs volgen. Terwijl niet in ons hoofd maar in ons hart nou juist onze passie zit. Dus een goede balans zit in het kunnen volgen van beide. Het in kaart brengen van je gedachtes en gevoelens biedt je de volgende stap tot datgene wat je wilt. 

Hoe mooi is het dan dat een sessie van enkele uren je laat zien dat dit met eenvoudige oefeningen met paarden en de bereidheid om van elkaar te leren je direct op weg helpen naar de kracht van kwetsbaarheid die je al zo lang miste.

Dus speciaal voor degenen onder u die willen ontdekken wat paarden een team, afdeling of organisatie óf je persoonlijk te bieden heeft kun je je inschrijven op deze workshop. Het werken met paarden levert waardevolle metaforen en associaties op vanuit het dagelijks leven. Door het bewegen en communiceren met paarden krijg je de mogelijkheid je eigen handelen eens op een andere wijze te bekijken en doorvoelen door de ogen van de ‘ander’. Je krijgt dus meer inzicht in eigen handelen, maar vooral ook of het beeld dat je van jezelf hebt, ook het beeld is wat de ander van je hebt.

Waarom paarden?

Paarden hebben wetenschappelijk aangetoont succesvol te zijn op het gebied van EQ. Paarden gaan graag de dialoog met je aan en vertellen je zonder veroordeling wie je bent, welke talenten je hebt, waar je kracht ligt en wat mogelijke belemmeringen zijn…

Informatie:

 • Er kunnen maximaal 6 mensen aan deelnemen,
 • Deelname is op open inschrijving
 • Minimum leeftijd is 16 jaar
 • Deelnamekosten zijn altijd per persoon incl. koffie/thee en lekkers.

 

Kosten voor deze introductie bijeenkomst is: €79,- p.p. bij inschrijving van 2 personen €140,-

Wil je liever een één op één sessie boeken? Of een sessie alleen met vrienden/vrieninnen dan kan dit?

Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 • Een individuele sessie kost: €149,- voor 2,0 uur
 • Iedere volgende introducé betaalt  €70,-
 • Maximaal 6 personen 

Deze Workshop is uitermate geschikt voor bedrijven als Team workshop. Afhangende van de wensen en hoeveelheid deelnemers ontvang je een voorstel. 

Wil je deze EQ Workshop met paarden cadeau geven, dan kun je contact opnemen en sturen wij je een mooi ingepakte cadeaubon.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor op:

+31 (0)172-854525 |  info@eqcompany.com

Reserve your spot

 • EQ Workshop met paarden

  € 75,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page