Featured Posts

Team deveopment programma

May 1, 2013

Projecten ontstaan niet spontaan. U moet ze zelf maken. Samen met anderen. Ontdek waar de kracht van team zit tijdens onze outdoor teamtraining in “de Uitdaging”

 

Hoe sterk is ons team?
Het succes van een organisatie wordt bepaald door het functioneren van het team op de werkvloer. Het samen overbruggen van problemen en gebruik maken van ieders mogelijkheden is daarbij een onmisbaar element. Een groep mensen zijn niet zomaar tot teams te smeden. Dat vraagt bijvoorbeeld aandacht voor de succesfactoren voor teamvorming. Deze factoren zijn in een model weer te geven. Een model waarin de succesfactoren wordt toegelicht. Indien deze factoren, in samenhang, zijn ingevuld, ontstaat een ‘echt’ team.

 

Tags:

Please reload

Fotoboek "Just Horses"

May 1, 2013

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us