top of page

Creating a better world by learning how Emotional Intelligence can make the difference.

SCHOOL FOR EMOTIONAL INTELLIGENCE

Seminars

5 jaar leven werken in de Outback laat een onuitwisbaar spoor achter in je leven.

 

Larissa verteld over haar reis naar Australië en wat zij daar hoopte te vinden. Heeft ze gevonden wat ze zocht? 

 

Een boeiend en inspirerend verhaal die je meeneemt naar de uitgestrekte vlaktes van de Australische Outback. Hoe goed ken je jezelf als je 6 maanden lang tijdens de regenperiode totaal geïsoleerd van de buitenwereld leeft. "In the middle of nowhere" 150 kilometer van je buurman, 300 kilometer van het dichtstbijzijnde dorpje van 9 duizend inwoners. De veeboerderij telt over 30.000 koeien en heeft een oppervlakte van 5,222 m2 kilometer. 

 

Dit verhaal gaat over passie, intuïtie, emotie, lef hebben, richting geven, de kracht van de kudde, kwetsbaarheid, tegen de muur op, belangrijke inzichten en zeker niet te vergeten de oorverdovende stilte van de Outback.

 

"Van Outback to boardroom"

 

Spreekt jou dit verhaal aan?

Neem dan contact op met ons kantoor voor een inventarisatiegesprek.

Topics:

  • persoonlijk leiderschap

  • emotionele intelligentie

  • teamontwikkeling

 

Larissa begeleidt teams en individuen in het bedrijfsleven en de sport op weg naar het realiseren van een succesvolle omgeving met optimale prestaties. 

 

Als u geïnteresseerd bent of u wilt Larissa boeken voor uw evenement kunt u contact met ons opmenen.

Missie

"Creating a better world by learning how Emotional Intelligence can make a difference".

 

 

Reacties
"Een goede spreker hoeft niet veel te kosten. Het is de onbekende persoon met een echt verhaal, wat een lezing zo inspirerend maakt".

 

"Larissa vertelde ons vandaag haar verhaal over hoe de Outback haar leven veranderde en dat van vele anderen. Deze lezing was voor mij zeer inspirerend en food for thougt".

 

"Nooit gedacht dat ik een uur lang zo geboeid zou zijn voor één verhaal. Larissa weet je te boeien, te raken, maar ook te laten nadenken over hoe je op een andere manier om kunt gaan met uitdagingen".

bottom of page