top of page
Yin Aroma Experience
Yin Aroma Experience

di 22 aug

|

Het Buitenhuis, Aarlanderveen

Yin Aroma Experience

Ervaar tijdens deze Yin Aroma Experience de helende werking van yoga in combinatie met de aroma van essentiële oliën. Verdiep je focus en het effect van je Yin Yoga workout op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Date, time and location

22 aug 2023, 19:30 – 22:00

Het Buitenhuis, Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

About the event

In deze Yin Aroma Experience nemen Marjet en Simone je mee op reis in een yin yoga practise, ondersteund door essentiële oliën waardoor je nog meer verdieping kunt ervaren. Speciaal geselecteerde oefeningen en therapeutische oliën zorgen dat de connectie tussen lichaam, geest en spirit bevorderd en in balans gebracht worden. 

Niet alleen worden de zintuigen verrast door de mooie aroma's tijdens de yin yoga, maar ook de focus en het effect van de houding wordt versterkt door het gebruik van zorgvuldig op elkaar afgestemde oliën. 

Essentiele olien kunnen gebruikt worden ter bevordering van de gezondheid, het geven van verlichting van lichamelijke en geestelijke klachten en ter verdieping van meditatie en je yoga ervaring. 

Tijdens de experience ervaar je welke oliën voor jou het meeste resoneren. Dit kan zijn in reuk, in gevoel, fysieke sensatie of energetisch, denk hierbij aan blijdschap, aardend, openent, rustgevend, een mooie herinnering die opgeroepen wordt.

Na de yin yoga is er ruimte en mogelijkheid voor het maken van je eigen (aroma) moodroller, zodat je de experience thuis kunt voortzetten.

Programma: 

19:30: ontvangst met kopje thee 

20:00: Yin Aroma Experience 

21:15 : Je eigen moodroller ontwikkelen 

22:00: Relaxt naar huis 

Prijs van deze experience: 47,- 

Voor meer vragen of wil jij met een groepje een eigen Yin Aroma experience boeken? 

Bel Simone: 06-24404321

We kijken naar je uit! Liefs, Marjet en Simone 

Share this event

bottom of page